SuliHajsza

SuliHajsza - Regisztrációs szabályzat

Regisztrációs szabályzat

Regisztrálni 2019.június 02-ig online a www.pannonhajsza.hu weboldalon lehet, utána már csak a helyszínen 2019.június 09-én Cseszneken van lehetőség.

Nevezni egyéniben és csapatban is lehet. Csapatonként minimum 4 fővel, a csapattagok egyazon kategóriába kell, hogy tartozzanak (pl. 5-6. évfolyamos csoportban nem lehet 9. évfolyamos tag). Érdemes minél több fővel indulni a versenyen, hisz az iskola az első 10 legjobb egyéni eredmény után kap pontokat. Hiszen, ha minél több embert hozol, annál nagyobb esélyetek van a több pont szerzésére.

A versenyre a következő korcsoportok nevezését várjuk:
5-6. évf. fiú/lány
7-8. évf. fiú/lány
9-10. évf. fiú/lány
11-12. évf. fiú/lány

Minden csapathoz meg kell adni egy felnőtt kísérőt, aki a regisztrációt fogja kezelni, kíséri a csapatot a verseny napján, és baj esetén értesíthető.

Regisztrációkor meg kell adni az iskola pontos nevét, a csapat nevet és a futam időpontját. Az e-mailben megkapott jelszóval tud továbblépni a regisztrációs felületre, ahol a csapattagok adatait lehet megadni. Az adatok véglegesítése után már nem tud módosítani a regisztráción, ezért ha még nem biztos a végleges létszám, akkor csak jelentkezzen ki és a megkapott jelszóval bármikor vissza lehet lépni. Véglegesítés utáni módosításokat, csak e-mailben lehet kérni.

Véglegesítés után a regisztráció akkor válik érvényessé, amikor a regisztráció díj legkésőbb 2 munkanappal a regisztrációt követően beérkezik az alábbi számlaszámra:

Tori Sport Kft.
OTP 11737007-21050275

Amennyiben az összeg határidőn belül nem érkezik meg, a regisztráció automatikusan törlésre kerül.

A pénz beérkezéséről és a regisztrációs státusz aktív módba kerüléséről, illetve a részvételi díj befizetésének hiányában bekövetkező esetleges regisztráció-törlésről e-mailben értesítjük a versenyzőt az általa megadott e-mail címen.

Amennyiben a versenyző nem jelenik meg a versenyen, a regisztrációs díjat nem áll módunkban visszafizetni.

A verseny szervezője a programváltozás jogát fenntartja.

Adatvédelem

A SuliHajsza online regisztrációs rendszere bizalmasan kezeli a regisztrálók személyes adatait. Az adatok titkosított csatornán (SSL) kerülnek átvitelre az Ön számítógépe és a kiszolgáló között.

A regisztrált felek személyes adatai nálunk biztonságban vannak, ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, ezeket csak a verseny szervezői érhetik el. Kivételt képzenek azok az adatok, melyek nélkülözhetetlenek a verseny megszervezéséhez. Ön bármikor kérheti személyes adatainak törlését adatbázisunkból!

Figyelem! A résztvevőknek kötelező kitölteni és a verseny napján a regisztrációs pultnál leadni a felelősségvállalási nyilatkozatot! 18 éven aluliak csak a szülő/gondviselő aláírásával is ellátott nyilatkozatot adhatnak le.

A rajtcsomagot a versenyzők kizárólag a kitöltött és aláírt felelősségvállalási nyilatkozat leadását követően kaphatják meg. Figyelem! A rajtcsomag átvételekor a diákigazolvány bemutatása kötelező!

Felelősségvállalási nyilatkozat letöltése