GyerekHajsza

GyerekHajsza - Regisztrációs szabályzat

 GYEREKHAJSZA - REGISZTRÁCIÓS SZABÁLYZAT

Regisztrációs szabályzat

Regisztrálni 2019.június 02-ig személyesen a Yakuza Fitness Győr recepcióján (Győr, ETO Park, II. emelet), illetve online a www.pannonhajsza.hu weboldalon lehet. Ezt követően kizárólag a verseny napján, a verseny helyszínén lehet regisztrálni.

A versenyen való részvétel korhatára betöltött 6 év.

Az online regisztráció csak abban az esetben érvényes, amennyiben a regisztráció díja időben, a regisztrációt követően legkésőbb 2 munkanappal beérkezik az alábbi számlaszámra:

Tori Sport Kft.
OTP Bank: 11737007-21050275

Amennyiben az összeg határidőn belül nem érkezik meg, a regisztráció automatikusan törlésre kerül.

Több személy nevezési díjának utalása esetén a versenyzők azonosítóját a közlemény mezőben kötelező feltűntetni.

A pénz beérkezéséről és a regisztrációs státusz aktív módba kerüléséről, illetve a részvételi díj befizetésének hiányában bekövetkező esetleges regisztráció-törlésről e-mailben értesítjük a versenyzőt az általa megadott e-mail címen.

Figyelem! A résztvevőknek kötelező kitölteni és a verseny napján a regisztrációs pultnál leadni a felelősségvállalási nyilatkozatot! 18 éven aluliak csak a szülő/gondviselő aláírásával is ellátott nyilatkozatot adhatnak le.

A rajtcsomagot a versenyzők kizárólag a kitöltött és aláírt felelősségvállalási nyilatkozat leadását követően kaphatják meg.

Amennyiben a versenyző nem jelenik meg a versenyen, a regisztrációs díjat nem áll módunkban visszafizetni.

Regisztrációmmal teljes hozzájárulást biztosítok az eseményen készült fényképek, mozgóképek, illetve minden más felvétel marketing célú felhasználásához.

A verseny szervezője a programváltozás jogát fenntartja.

Adatvédelem

A GyerekHajsza online regisztrációs rendszere bizalmasan kezeli a regisztrálók személyes adatait. Az adatok titkosított csatornán (SSL) kerülnek átvitelre az Ön számítógépe és a kiszolgáló között. 

A regisztrált felek személyes adatai nálunk biztonságban vannak, ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, ezeket csak a verseny szervezői érhetik el. Kivételt képzenek azok az adatok, melyek nélkülözhetetlenek a verseny megszervezéséhez. Ön bármikor kérheti személyes adatainak törlését adatbázisunkból!

Amennyiben kérdésed vagy bármilyen problémád adódik az online regisztrációval kapcsolatban, írj nekünk e-mailt az info@pannonhajsza.hu e-mail címre, vagy keress minket üzenetben a Facebook-on.

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/pannonhajsza/

 

Felelősségvállalási nyilatkozat letöltése | Adatkezelési szabályzat

 

Vissza az űrlapra